Opinie

Agnieszka Potręć
2017-09-27 17:05:52
Serdecznie polecam tą cukiernię. Ciasta które zamówiliśmy na wesele były przepyszne. Dodatkowo sama obsługa cukierni jest bardzo pomocna przy wyborze i składaniu zamówienia. Jesteśmy bardzo zadowoleni że zdecydowaliśmy się właśnie na Finezję☺
Ewa
2017-08-24 08:17:38
Hotel pierwsza klasa, przytulny,czysty,obsługa bardzo miła.
Katarzyna M.
2017-08-06 07:58:55
Kameralny,czysty, przytulny hotelik, zlokalizowany perfekcyjnie - banki, centrum handlowe parki, lotnisko etc. - doslownie w zasiegu reki! Bardzo mile, sluzace pomoca, panie pracujace na miejscu. No, i te slodkosci - cukiernia pierwsza klasa!!!! Polecam w Stu procentach!
Beata
2017-06-11 18:32:08
Polecam 100%
Dominika Figura
2016-11-21 20:47:55
Bardzo dziękujemy za przygotowanie przepysznych ciast na nasze przyjęcie weselne. Goście byli zachwyceni. Wielu z nich zadeklarowało specjalny przyjazd do Świdnika właśnie po Państwa ciasta. Serdecznie polecam wszystkim Parom Młodym!
A&W z Bydgoszczy
2016-11-14 14:10:04
Dziekujemy za wspaniale warunki i goscinnosc.Pozdrowienia.
Mariusz
2016-10-15 11:18:47
Polecam w 100%. Wspaniałe miejsce, pokoje czyściutkie urządzone w przyjemnym klimacie, miła, uśmiechnięta obsługa, przepyszne śniadania a wyroby cukiernicze przepyszne.Często podróżuje i śmiało mogę powiedzieć że jest to mój numer 1 wśród podobnych hoteli. Polecam przejeżdżającm przez Świdnik, jaki zalatwiajacym sprawy w Lublinie.
Alina Bubczyk
2016-10-06 18:45:44
Polecam hotel w 100% obsluga na wysokim poziomie. pokoj i lazienka czysta ponad standard wynajmowalam 3 pokoje. sniadania wysmienite.Pozdrowienia serdeczne dla Wlascicielki sympatyczna starsza Pani ktora robi wszystko zeby goscie byli zadowoleni. Dziekujemy Alina Bubczyk z rodzina.
A&W z Bonn
2016-03-21 14:58:28
Serdecznie pozdrawiamy i dziekujemy za domowa atmosfere jaka zawsze panuje w Finezji.Za kazdym razem gdy jestesmy u Panstwa, zachwyca nas niepowtarzalny smak kawy oraz zapach i smak przepysznych ciast.Wyjatkowe pozdrowienia dla Pan,ktore przygotowaly na sniadanie wysmienity omlet.
A&W
2016-03-01 13:38:18
Serdecznie pozdrawiamy caly personel Finezji i dziekujemy za wspaniala atmosfere,jaka panuje w tym hotelu.Jest to niezwykle miejsce, pelne ciepla i goscinnosci.Dziekujemy za wyjatkowo pyszny omlet i te sytuacje pelna humoru podczas przygotowywania go przez dwie urocze Panie.
marta
2016-01-21 22:33:24
Dziekuje pieknie w moim i partnera imieniu za bardzo mile przyjecie - wspaniala obslue, czysty pokoik, smaczne i bogate sniadanie i przepyszne ciasteczka - zwlaszcza te male paczusie :) a przede wszystkim za potraktowanie mojej mamy (ktora mnie odwiedzila) jak goscia hotelu :) dziekuje raz jeszcze i do zobaczenia nastepnym razem jak odwiedze swidnik :)
Ewa
2016-01-09 19:58:12
Wielka szkoda, że klienci nie wpisują swoich opinii. Wygląda na to, że tylko ja mieszkałam w tym hoteliku, a zawsze prawie pełno gości. Niech i tak będzie. Ponownie cudownie w odświeżonym pokoiku. Sceneria niestety zimowa ale w hotelu przytulnie. Życzliwie jak zwykle, smacznie jak zwykle, spokojnie jak zwykle, uśmiechy jak zwykle. No cóż dodać? Wiem ... zaproponowano nawet dodatkową, ciepłą kołderkę na zimową noc. Zawsze gorąca woda dosyć ważna przy kilkunastostopniowych mrozach.Przez kilka moich pobytów w Finezji zaobserwowałam bardzo sympatyczną rzecz. Niezależnie od pory roku, klienci którzy kupują w cukierence słodkości po wyjściu z cukierni otwierają zapakowaną chwilkę wcześniej paczuszkę i już jedzą pyszności po drodze. Teraz przeszkadzały rękawiczki ale jakoś dawali rade. Oczywiście odwiedzę Finezję ponownie, no jakże mogłoby być inaczej? Pozdrawiam Ewa z Katowic
Ewa
2015-11-19 20:13:12
No i cóż , znowu musiałabym się powtarzać. Uroczo, fantastycznie, miło, smacznie itd. Kolejny pobyt i kolejne wspaniałe chwile. Coś nowego? Tak ... Uroczy hotelik został potraktowany pędzlami i farbami. Było czysto, bardzo czysto a teraz bardzo, bardzo, bardzo czysto. Można i tak. Serdecznie dziękuję za przetrzymanie w hoteliku poza czasem doby hotelowej do momentu mojego transportu. Świetny pomysł z elektronicznym otwieraniem drzwi, chyba praktyczne dla gości, którzy przyjeżdżają do hotelu po 20-tej, zawsze można podać telefonicznie te tajne dane. Super. Nie chcę straszyć ale znowu przyjadę ... Pozdrawiam przemiłe Panie, jednak co kobiety to kobiety. Ewa z Katowic.
Ewa
2015-11-17 14:11:19
Nie wypada mi nic innego jak potwierdzić moje poprzednie opinie. W dalszym ciągu super a może i jeszcze lepiej. Hotelik poddany SPA. Będzie jeszcze piękniej. Bardzo dziękuję za umożliwienie przeczekania cennego czasu do momentu wyjazdu poza dobą hotelową. Nie chcę straszyć, ale znowu przyjadę ... Pozdrawiam Ewa z Katowic.
Ewa
2015-08-29 21:25:19
No cóż, znowu muszę się powtórzyć, ale jak tu tego nie zrobić? Kolejny raz skorzystałam z Hoteliku Finezja i oczywiście, tradycyjnie cudownie. Nie wspomniałam nigdy dotąd o przewygodnych łóżkach z nowymi materacami a do tego świeżutka, pachnąca pościel z pomysłowym LOGO na niej, duży, dobry telewizor, sprawna, cicho działająca klimatyzacja niezbędna w upalne dni i cóż chcieć więcej po męczącym dniu. I ten damski, przemiły personel ... Bardzo dużo podróżuję, ale z taką obsługą nigdy się nie spotkałam. Dziewczyny, należy walczyć o kolejną GWIAZDKĘ dla hotelu, który w pełni zasługuje na to. A ... pierwszy raz skusiłam się na lody ... MNIAM, MNIAM. Pozdrawiam cudowne Panie i uroczy, przyjazny Świdnik.POLECAM nawet wybrednym.
A&W
2015-08-18 21:44:26
Kolejny raz zatrzymali
A&W z B.
2015-06-14 13:07:21
Serdecznie pozdrawiamy przemiły personel Finezji,który swoich gości wita słodkościami i pyszną kawą.Miejsce to jest magiczne.Wspaniali i gościnni ludzie ,a do tego niezwykła atmosfera hotelu.Wiele podróżujemy ,ale ten hotelik nie sposób zapomnieć.Przepyszne ciasta, najsmaczniejsze pączki i wyśmienite lody,cudowny zapach kawy i słodkich aromatów.Zawsze czyściutko i świeżo - po prostu wspaniale!!!Świdnik z Finezją będzie już zawsze naszym miejscem na odpoczynek w podróży.DZIĘKUJEMY!!!!!
Ewa
2015-05-25 09:36:40
Po raz kolejny odwiedziłam Hotelik FINEZJA. Jak zwykle cudownie, tym bardziej, że zastałam już letnią scenerię - cukierkowy ogródek przed hotelikiem-cukiernią. Na powitanie oczywiście wyśmienita kawa oraz ciacha, których niestety nie mogę jeść ale ich zapach sprawił cudowną atmosferę do kawy. Pokoik przytulny, słoneczny, czyściutki nasycony dobrymi fluidami. Śniadanka pyszne, świeżutkie i urozmaicone. Jestem cukrzykiem ale zawsze mogę na stole znaleźć coś dla siebie. Za taki standard, dobre śniadanka, przemiły personel, profesjonalną obsługę, cena za pobyt bardzo przystępna. Jeszcze raz bardzo polecam, a ja zapewne skorzystam ponownie. Pozdrawiam miły, damski personel.
Ewa
2015-04-17 23:51:55
Malutki, kameralny, przytulny i przyjazny hotelik z przemiłą obsługą. Pokoiki urządzone bardzo pomysłowo i gustownie. Kawa, herbata, woda dostępna na korytarzu całą dobę. Drobiazg, a jak istotny dla "NOCNYCH MARKÓW". Właścicielka wita w hoteliku nie chlebem i solą ale ciastkiem i kawą. Śniadania !!! Na wysokim poziomie nawet dla gości z bardzo ostrą dietą. Miejsce nie wskazane dla ŁAKOMCZUCHÓW. Jeżeli tylko będę ponownie w okolicach - skorzystam i bardzo polecam. Pozdrawiam wszystkie przemiłe Panie. Ewa z Katowic.
A&W z B.
2015-02-22 10:59:59
Serdeczni pozdrawiamy przemiły personel i dziękujmy za wspaniałe warunki.Piękne ,przytulne pokoje ,pachnące czystością i do tego niezwykła atmosfera cukierni gdzie delektowaliśmy się wyśmienitą kawą i pysznymi słodkościami.Takich pączków jak w Finezji nigdy i nigdzie nie jedliśmy - Pyszotka!!Świętowaliśmy w tym miejscu Walentynki ,ale wrócimy tu jeszcze niejednokrotnie.Na prawdę warto. Wszystkim odwiedzającym Świdnik,polecamy Finezję.
Kinga - LS Travel Foodservice Poland
2015-02-11 10:24:26
Pokoje urocze i bardzo wygodne; obsługa niezwykle uprzejma; nie ma nic piękniejszego niż świeżutkie, jeszcze ciepłe pączki i cała reszta smakowitości serwowana na śniadanie! Polecam wszystkim, którzy nie są na diecie! Wyroby są tak pyszne, że nie można przestać jeść! Drzwi, które praktycznie się nie zamykają, są dowodem na to, że produkt są absolutnie wspaniałe! Dziękuję za gościnność! Z pewnością jeszcze tu wrócę!
Agnieszka
2015-02-11 10:22:03
Nigdy nie spałam w cukierni ... To jest magiczne i wspaniałe miejsce z przytulnymi pokojami oraz ciepłą atmosferą. Poczęstunek wyśmienitymi ciastkami na dzień dobry był dla mnie ogromnym zaskoczeniem, a jeszcze większym poranne śniadanie i uginający się stół szwedzki od dobroci:) POLECAM to wyjątkowe miejsce ze względu na ludzi i serwowane tu pyszności.
Szymon
2015-02-02 13:04:48
Miejsce naprawdę godne polecenia. Właścicielka na dzień dobry częstuje ciachem i kawą. Duży plus za możliwość samodzielnego zrobienia sobie herbaty - czajnik, kubeczki i herbata dostępne na korytarzu. Taka niby banalna rzecz, ale nie znajdziecie tego w większości hoteli. Śniadanie bardzo smaczne. A to wszystko za naprawdę nieduże pieniądze. Jak tylko będę znów w okolicy, chętnie skorzystam. Trzeba popierać takie rodzinne biznesy.
U.G.
2014-12-07 11:11:09
Niezwykle PRZYJAŹNIE, bardzo PRZYTULNIE, zaskakująco PRZYSTĘPNIE. I PPZEPYSZNIE Miejsce wypełnione sercem i pasją włąścicielki i osób tu pracujących. Można skorzystać i służbowo (taKże blisko do Lublina) i prywatnie (przepiękna lubelszczyzna). Tu się po prostu wraca. Jak do domu...
Federico i Malgosia
2014-09-24 17:59:35
Wspanialy Hotelik, Wspanialy Personel, wyjàtkowe, ciasta , torty przepyszne, POLECAM Kazdemu!!!.
Dominik PGNiG SA
2014-07-22 18:57:05
Z racji zawodu bywałem w wielu miejscach w Polsce i za granicą ale NIGDZIE INDZIEJ nie spotkałem się z tak sympatyczną obsługą "dokarmiającą" gości delicjami własnej produkcji. Ciasta, lody, ... NIEBO W GĘBIE!!! Już ciesze się na myśl, że będę mógł ponownie zagościć w tym przeuroczym miejscu. Czy to miejscowy czy przyjezdny - każdemu POLECAM tą cukiernię (hotelik).
Remondis Świdnik Sp. z o.o.
2014-07-18 14:10:38
TORTY efektowne o doskonałym i niepowtarzalnym smaku. To jest opinia nie tylko Remondis Świdnik Sp. z o.o. ale naszej centrali w Warszawie i Poznaniu. Wszystkim polecamy. Niebo w ustach!!!
Arek
2014-07-16 19:04:19
Przepyszne ciasta, rozeszły się w 5 minut na weselu, wszyscy byli zachwyceni, a tort weselny wyglądał i smakował wspaniale. Gorąco polecam!!!!
George
2014-07-15 21:47:04
Serdeczne pozdrowienia dla gospodarzy przytulnego zakątka o wdzięcznej nazwie ,, Finezja". Standard godny zgodny z szyldem . Wyroby cukiernicze , że ,,palce lizać". Sympatyczna , przytulna atmosfera . Właściciele łaskawym okiem spoglądają na amatorów łączenia małej czarnej z internetowym czatem . Zawsze gdy odwiedzam Świdnik z przyjemnością korzystam z gościnności Finezji. Już się nie mogę doczekać następnych odwiedzin przypadających 20.07.2014.
Krystynka
2014-06-19 19:43:36
Od lat jestem gościem tej niesamowitej cukierni. Jest z nami w Świdniku od lat zawsze na najlepszym poziomie. Jest chlubą miasta i każdy obywatel myśli o niej jak o miłym domu z gospodynią Buchajską na czele GRATULACJE!!
Malina
2014-04-22 19:20:57
Bardzo spokojne i przytulne miejsce! Miła obsługa, dobra lokalizacja i oczywiście smaczne posiłki. Szkoda, że ceny takie wysokie :(
Gosia
2013-11-28 18:49:36
Gorąco polecam Cukiernię Finezja: przemiła obsługa, ciasta przepyszne a tort weselny nie miał sobie równych - oczarował wszystkich gości.
Sławek S.
2013-11-27 12:28:00
Genialne miejsce... I słodkości świetne i hotelik super a obsługa rewelacyjna. Jak tylko jestem w okolicy to zaglądam.
Mariusz
2013-11-18 17:29:07
Szczerze polecam hotel - bardzo czysty, bardzo sympatyczna obsługa, pyszne śniadanie.
CateRina
2013-11-11 14:06:28
Ciastka od zawsze były tam najwyższej jakości, stąd taki sukces. Czuje się, że do produkcji używane są najlepsze składniki, bez ulepszaczy i sztucznych dodatków. Wszystko jest zawsze świeże i pyyyyyyyyyyyyyyszne. Szczerze polecam.
Marzena
2013-10-25 11:06:43
Hotelik bardzo przytulny, czysty i obsługa przesympatyczna, a śniadanie wyśmienite. Bardzo gorąco polecam!
Grzegorz
2013-10-02 10:15:44
Hotelik bardzo miły, czysty i przytulny, a obsługa przesympatyczna. wszystkim potencjalnym gościom gorąco polecam.
ANDRZEJ K.
2013-08-31 15:23:02
POKÓJ BARDZO MIŁO MNIE ZASKOCZYŁ,WYSOKI STANDARD I SYMPATYCZNA OBSŁUGA.POLECAM.GOŚĆ Z PODLASKIEGO
Bożenia
2013-06-13 11:47:39
Kilkakrotnie byłam gościem w cukierni i muszę przyznać, że ciasta są pierwszej klasy a obsługa bardzo miła i sympatyczna.
Joanna
2013-06-01 12:59:57
Hotel REWELACJA!Przemiła obsługa, komfortowe warunki, świetna lokalizacja i oczywiście przepyszne desery :) Gorąco polecam.
Maxym
2013-05-27 14:18:23
Hotelik pierwsza klasa. Czysto i przyjemnie, warunki baardzo komfortowe. Właścicielka Hoteliku to bardzo sympatyczna i miła osoba:) Wyroby z cukierni - ciasta i lody, smakowały wyśmienicie. Polecam w 100%:)
dagusek
2013-05-20 13:12:31
przemiła obsługa, ciastka palce lizać ;) Polecam!
Kuba
2013-05-20 13:04:53
Nocleg w Hotel-ik na najwyższym poziomie! Czysto, schludnie, a właścicielka robi wszystko, żeby dodatkowo jeszcze dogodzić gościom nocującym w jej hotel-ik'u :) wyroby z cukierni, zarówno lody jak i ciastka - przepyszne moja ocena 10/10 pod każdym względem :))))
Krzysztof
2013-05-19 22:43:49
Gorąco polecam! Przepyszne ciasta, świeże pieczywo, znakomita obsługa oraz przystępna cena :-)
Tomasz D.
2013-05-18 13:58:15
Wciąż jestem onieśmielony poziomem usług serwowanych w Finezji, wszystko na najwyższym poziomie :)
Asia
2013-03-24 19:49:14
Najlepsza cukiernia na świecie - gorąco polecam !!!
Aga
2013-03-15 12:23:33
Bardzo pyszne ciasto, najlepsze torty :P:P:P gorąco polecam !!!!!!
KASIA S.
2013-03-13 21:22:26
CIASTO W CUKIERNI FINEZJA JEST BARDZO SMACZNE, ZAWSZE ŚWIEŻE. SERDECZNIE POLECAM
Zenia :)
2013-03-13 12:37:13
Serdecznie polecam. Świeże, pyszne ciasta przypominające smaki dzieciństwa; wyśmienita kawa oraz bardzo miła obsługa. A lody... - REWELACJA. Często robię tu zakupy, jestem bardzo usatysfakcjonowana.Za każdym razem kiedy odwiedzam to miejsce spotykam coś nowego. POLECAM!!
Ola Wróbel
2013-03-12 21:16:30
Pyszne ciasta jak zarówno lody.
Twoja opinia